1 Mart 2016 Salı

Cumaya Kadar Sözüm Söz - Catherine Bybee (KPiBT #6 - Kitap Yorumu)











Kitap Adı : Cumaya Kadar Sözüm Söz

Yazarın Adı : Catherine Bybee

Sayfa Sayısı : 432

Yayınevi : Novella Yayınları

Ait Olduğu Seri : The Weekday Brides #3





Gwen Harrison
Samantha'nın çöpçatanlık şirketini devralan güzel İngiliz leydisi Gwen Harrison, işini yürütmek için Amerika'ya yerleşir. Ancak şirketin patronu olması kendi aşk hayatı ve evliliği için hayaller kurmasına engel değildir. Bu hayallerini süsleyen özel koruma Neil MacBain ona istediklerini verebilecek midir, yoksa beklediğinden daha fazlasına mı mal olacaktır?

Neil MacBain
Emekli deniz piyadesi Neil MacBain'in huzursuz ruhu ve savaşın etkisiyle sertleşmiş vücudu saray kızı Gwen'in büyük tesiri altındadır. Ama müşterisi olduğu için onu yasak bölge olarak görmektedir. Ta ki geçmişinden bir tehdit geri dönene ve Gwen çapraz ateşte kalana dek. Şimdi Neil ve Gwen, birbirileri için kariyerlerini, hayatlarını ve kalplerini feda etmeye hazırdırlar. Çünkü bilirsiniz aşk her türlü engeli mutlaka aşar.





Herkese merhabalar, şaka maka 6. tur olmuş bile. 5.turu kapatan ve 6.turu açan blogger olarak büyük bir huşu içindeyim. :D Tur kitabımız olan Cumaya Kadar Sözüm Söz, The Weekday Brides serisinin 3.kitabı. İlk iki kitabı da çok severek okumuştum ama bu kitap ilk iki kitaba göre çok daha heyecanlıydı. 

İlk kitabın kahramanı Blake'in kız kardeşi Gwen ve Blake'in koruması Neil arasındaki çekimi önceki kitaplarda görmüştük, hissetmiştik zaten. Bu kitapta da Blake ve Samantha'nın İngiltere'ye gitmesi ile bir anlamda baş başa kalıyor ikilimiz. Neil Gwen'den uzak durma konusunda kararlı olsa da işleri karıştıran bir adam çıkıyor ortaya ve Neil Gwen'i güvende tutabilmek için her şeyi göze alıyor. Ehh bu da ikilimizi yakışlaştırıyor mu? Bunun cevabı tabi ki kitapta. :D 



Önceki kitaplarda da kitabın belirli bir kısmından sonra gerilim dolu olaylar başlıyordu fakat bu kitaptaki diğer iki kitaba göre çok daha heyecanlıydı. Gerilim son dakikalara kadar sürdü. Tempoyu son ana kadar düşürmedi kitap ki bu kitabı benim gözümde mükemmel yaptı diyebilirim. Gwen ve Neil'ın hikayesini çok merak ediyordum ve çok yüksek beklentilerim vardı. Bu beklentilerimi sonuna kadar karşılayan bir kitap olmuş.  




Gwen'i de Neil'ı da çok sevdim. Neil sert duvarların arkasına saklanmış fedakar bir adamdı. Gwen ise hayatı boyunca prenses gibi yaşamış ama artık özgürlük isteyen bir kadın. Neil Gwen'i incitmemek adına ve kendini ona layık görmediğinden dolayı ondan hep uzak dursa da ona karşı hisleri olduğu her daim belliydi. Gwen'in duyguları zaten önceki kitapta belli olmuştu. İkili bu serideki en sevdiğim çift oldular şimdilik. Karen'ın hikayesini de çok merak ediyorum umarım yayınevi bizi çok bekletmez. 




Bu seriye başlamadıysanız başlamanızı, başladıysanız da bu kitabı geciktirmeden okumanızı öneriyorum. :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder